LinCity-NG – комп’ютерна гра для навичок сталого розвитку

LinCity-NG — це гра, що імітує життя справжнього міста. Це поліпшена версія класичної гри Lincity. У грі ви повинні заснувати й підтримувати місто. Ви можете виграти гру або шляхом створення стійкої економіки, або евакуацією всіх громадян на космічних кораблях.

Lincity — вільна комп’ютерна гра, містобудівний симулятор, створений за подобою SimCity, права на яку тоді перебували у приватній власності. Поширюється безкоштовно.

Завантажити гру.

http://lincity.sourceforge.net/

У LinCity-NG потрібно будувати місто, так само як і в SimCity. Мета – вивести щастя городян на гідний рівень, а економіку тримати в прибутку. Хід гри – спокійний і вивірений. Будувати своє ідеальне місто мрії можна днями й місяцями.

Крім економічних показників, вам так само необхідно буде стежити за довкіллям, наукою і освітою, а також виробництвом.

Перемогою в грі вважається досягнення стабільної економіки, після чого можна продовжити гру. Другою метою є споруда космічного апарату для евакуації всього населення на іншу планету. В іграх подібного жанру графіка має другорядне значення, це скоріше приємне доповнення, але далеко не головне. Графіка в LinCity-NG максимально проста і зрозуміла.

Програш – якщо всі громадяни померли від голоду або забруднення (в грі потрібно принаймні 2 людини, щоб створити популяцію).

Вам потрібно буде збільшити свій техно-рівень, щоб отримати нові можливі будівлі і галузей. Ви повинні управляти зростанням населення і піклуватися про різні потреби та економічний баланс.

Leave a Comment

Filed under Uncategorized, Новини

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Лимит времени истёк. Пожалуйста, перезагрузите CAPTCHA.