Міліцією затримано київського активіста Віталія Черняховського!

23 червня 2014 р. при спробі демонтувати кіоск біля Київського зоопарку, у якому продавали пиво, міліцією було затримано Віталія Черняховського.
Віталій — громадський активіст, головний координатор Громадянської кампанії «Форум порятунку Києва».

Суть проблеми: біля головного входу до Київського зоопарку було нещодавно встановлено кіоск із написом «Рудь», у якому насправді здійснювалася торгівля пивом. Це викликає занепокоєння у працівників Київського зоопарку, оскільки громадяни під впливом спиртного порушують громадський порядок у зоопарку, зокрема турбують тварин.
Ініціативу щодо демонтажу МАФу виявив Віталій Черняховський та ГК «Форум порятунку Києва».
Інцидент стався під час офіційно заявленої акції «Форуму порятунку Києва» — розбирання МАФу, у яких продається пиво. Про акцію було повідомлено МВС і адміністрацію Київського зоопарку. При демонтажі кіоска були присутні працівники зоопарку, зокрема заступники гендинректора Ірина Хоменко та Ігор Марійчук. Вони висловили повну підтримку діям громадських активістів, серед яких був Віталій Черняховський. Активісти почали демонтували кіоск, розбираючи його та розрізаючи його покриття.
На місце приїхав власник кіоска, який викликав міліцію. Міліціонери затримали В. Черняховського.
Кіоск відразу відновив свою роботу, просто зараз у ньому знову продається пиво.
В. Черняховський перебуває в 1-му територіальному відділі міліції Шевченківського РУ ГУ МВС України в м. Києві. Адреса: вул. Старовокзальна, 12. Тел. (044) 235-40-14, 484-19-41. Активісту загрожує 15 діб ув’язнення!
Просимо дзвонити до частини міліції та висловювати занепокоєння затриманням громадського активіста Віталія Черняховського.

Leave a Comment

Filed under Uncategorized, Новини

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Лимит времени истёк. Пожалуйста, перезагрузите CAPTCHA.