Перші ідеї, як врятувати Андріївський

Друзі, півсотні переважно незнайомих, але дуже симпатичних киян зібралися на руїнах Десятинки з приводу нових руїн на Андрїівському. Ось про що ми домовилися:

1. 11 квітня 2012 р. о 19:00 приходимо до центрального офісу Ріната Ахмєтова (Десятинна, 3а) з будівельним сміттям. Мета – дати особисто йому можливість зрозуміти, що для киян означає узвіз Булгакова. Заявку на акцію подам я. Запрошуйте друзів, приходьте самі, приносьте цеглу та балки. Того, хто зможе приїхати на бульдозері, розцілують багато вродливих дівчат.

2. Готуємо велику акцію протесту Києва у суботу, 21 квітня 2012 р. . Оргкомітет збирається 11 квітня 2012 р. о 17:00 в кафе Ольжин двір. Хто готовий брати участь в організації мітингу – ласкаво просимо.

3. Поширюємо максимально інформацію про сьогоднішнє руйнування серед друзів.В цій ФБ-групі можна буде оприлюднено більше історії знищених будинків. І більше інформації, яким ще будинкам загрожують варвари сучасності.

4. Викладаємо в цю групу фото руйнувань та руйнівників.

5. Формулюємо системні вимоги, які мають зупинити нищення історичного центру Києва. З ними виходимо на великий мітинг 21.04..

6. Відсилаємо до КМДА та Мінкульту (хочеться написати Мінкульті) запити про інформацію, які мають прояснити які чиновники допустили сьогоднішнє варварство.

7. Хто може повідомити бізнес-партнерів SCM про неприйнятність ТАКОГО бізнесу – повідомляйте.

Інші ідеї, ініціативи та повідомлення на захист Андріївського – вітаються. 🙂

 Єгор СОБОЛЄВ, Майдан.

Leave a Comment

Filed under Без рубрики

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Лимит времени истёк. Пожалуйста, перезагрузите CAPTCHA.