Олег Андрос, Ігор Рудь, Ліла Перегуда і Тайрекс узяли участь у фестивалі «Млиноманія-2012»

4 серпня 2012 р. київський десант у складі гурту «AndrosLand» та Ігоря Рудя з сольним виступом висадився на берегах річки Південний Буг. Хлопці й дівчата заспівали та зіграли на етно-рок-фестивалі «Млиноманія», який прошов у с. Печера Немирівського району Вінницької області. Двоє учасників згаданих гуртів, Олег Андрос та Ігор Рудь – активісти СВЖ «Природа над усе».
Перший день фесту супроводжувався складними погодними умовами — зливою, внаслідок якої було скорочено виступи на малій, народній сцені. Гурт «AndrosLand» через ці обставини відкрив другу половину дня, виконавши дві пісні — «Прості чари» і шведську народну «Herr Mannelig» — на головній сцені. Ігор Рудь, вокаліст гурту «Несамостійний друг», відіграв свою акустичну програму на «народному» майданчику.
Музиканти висловлюють подяку організаторам і меценатам фесту та підтримку ідеям заходу – забороні на розпиття спиртного на його території, акціям з прибирання сміття та ін.

Про фестиваль. На березі річки Бог (Південний Буг) щороку відбувається справжнє свято фолк-рок музики, живого спілкування, історичних традицій, культури та народного мистецтва. Вхід вільний.
Програма фестивалю у 2012 р. включала богатирські ігри – змагання з силових видів спорту, виступи майстрів українських бойових мистецтв, майстер-клас з бойового гопаку, ярмарок та майстер-класи народних майстрів, екскурсії мальовничими краєвидами до місцевих пам`яток історії, перегляд кінофільмів про переваги здорового способу життя та ін. На головній сцені фестивалю виступили гурти «Мелорі», «Washing Tones», «Busking NATION», «ВоомеRang» (Кишинеу, Молдова), «Кука та Банда», «Panke Shava» та ін.

Leave a Comment

Filed under Uncategorized, Новини

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Лимит времени истёк. Пожалуйста, перезагрузите CAPTCHA.