Літвечір Олега Андроса. 8.02.2013, Київ, Гостиний двір

 

ЩО: літературний вечір автора у рамках циклу «Література по пʼятницях». Питання та відповіді, читання творів, виступ гурту «AndrosLand» (Ігор Рудь – гітара, Ліла Перегуда – вокал) з піснями Олега в акустиці.

ХТО: Олег Андрос, кандидат політичних наук, природоохоронний активіст, співзасновник Спілки вільних журналістів «Природа над усе», автор книги «Тут побували люди», співавтор книги «Територія Духу».

Коли: пʼятниця, 8 лютого 2013 р., 19:00.

ДЕ: Мистецько-громадський центр в Гостиному дворі. Контрактова площа, 4, вхід в арку з боку Церкви Богородиці Пирогощої, у арці – у двері ліворуч.

Олег Андрос – людина небайдужа, непосидюча, щедро й різнобічно обдарована. Олег – кандидат політичних наук, природоохоронний активіст, співзасновник Спілки вільних журналістів «Природа над усе», автор книги «Тут побували люди», співавтор книги «Територія Духу».

На черговій літературній вечірці в Гостиному дворі Олег читатиме фрагменти зі своїх творів,зокрема, з «Території духа», написаної у співавторстві з Анжелікою Комаровою. Ця книжка – одночасно і гостра сатира на сучасних київських продажних можновладців (чиї імена неважко розшифрувати), і на «непідкупні» ЗМІ. В той же час, це еко-фентезі – лірична пісня, присвячена Києву і людям, які щиро люблять своє місто і захищають його від знищення. На вечорі буде презентовано український переклад книжки.
У виконанні гурту «AndrosLand» (Ігор Рудь – гітара, Ліла Перегуда – вокал) прозвучать також пісні Олега Андроса.

Більше про творчість, природоохоронну та громадську діяльність Олега Андроса можете дізнатись на його сайті (http://andros.kyiv.in.ua/) та в блогах (http://androsland.livejournal.com/http://andros.sumno.com/,http://myspace.com/androslandua,https://soundcloud.com/androsland)

— Ваня, — командует Сашуля, — гони в Лавру, родной!
К шефу: — Там работы непочатый край, такой участок пропадает зря.Ничейный участок в центре города! (…) Тут ландшафт – чисто для «американских горок». Значит так: все эти пещеры там с костями и монахами и прочей фуйней перенесем за город. Петька уже дал согласие, ну этот, (…) с Партии провинциалов Украины. Кароче, Дедушкин предлагает здесь сделать торговый центр, казино, стрип-бар, ресторан «У Лавры»…
(…)
— Понял, шеф! Принято к исполнению. А с «ЮНЕСКО» что будем делать?
— А по схеме. Как только старье разрушается, его со списков «ЮНЕСКО» и вычеркивают. Можно пару пожарчиков устроить. Хорошо в этом плане Горлица работает, на Малой Житомирской у него старье периодически горит, и комар носа не точит. Так что все будет в лучшем виде.

(Олег Андрос, Анжелика Комарова. Территория духа)

Заходи у Гостиному дворі проводяться зусиллями киян, яким набридло терпіти дерибан столиці та відверту антикультурну та антиісторичну стратегію «розвитку» міста. У такий спосіб кияни обирають функціональне призначення будівлі Гостиного двору як альтернативу ще одному торгівельному центру в Києві.

Сторінка події на Facebook.

Гостиний двір на Фейсбук

Зустріч Вконтакті.

Сайт автора.

Блоги автора: ЖЖ, Сумно?com, Myspace, Soundcloud.

Для довідок: androsland at inbox.ru, т. 097 502 75 51.

Leave a Comment

Filed under Uncategorized, Новини

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Лимит времени истёк. Пожалуйста, перезагрузите CAPTCHA.