Тварини екс-чиновника Олександра Клименка на межі голоду

Закликаємо проконтролювати долю диких тварин, які залишилися в маєтках екс-чиновників.

У заміському будинку колишнього Міністра доходів і зборів Олександра Клименка знайшли хижих тварин. Два тигри і два ведмеді зачинені в тісних вольєрах. Тварини їдять по 15 кг м’яса на день. Охорона маєтку поки годує їх, але жаліється, що м’ясо скоро закінчиться й годувати хижаків буде нічим.

Джерело інформації — сюжет каналу «24».

 

Щодо маєтку О. Клименка в Переяслав-Хмельницкому районні Київської області ми отримали таку інформацію від Марії Трунової, активістки Асоціації зоозахисних організацій України:
«Ми контролюємо тварин у маєтку Клименка. Є контакти з охороною. Тваринами займаються представники Інституту зоології ім. Шмальгаузена. Ми готові вивезти тварин і для них є місце. Проблема в тому, що це приватна територія і їх можна вилучити лише за рішенням суду. Заяву вже подали».
У іншому скандально відомому маєтку, Межигір’ї, працюють два фахівці Київського зоологічного парку, які зуміли організувати розгублений персонал, що обслуговував зоопарк резиденції. Там усе поки що в нормі.
А от про інші маєтки немає ніякої інформації.
Що їдять ті звірі? Хто за ними дивиться? Що ми можемо зробити? Хто що знає? Давайте збирати якомога швидше інформацію і знаходити рішення.
Пишіть, будь ласка, на Фейсбуці активістам Тетяні Андрійшиній або Олегу Андросу. Створюємо робочу групу з порятунку покинутих «царських тварин», і не лише в маєтку Клименка. Ще є Пшонка та інші злочинці.

Сьогодні вже запрацював технічний уряд. Треба, щоб він був ще й людяний. Не смійтеся: ми з вами повинні цих роботів навчити та примусити робити гуманні вчинки!

Дивіться, міркуйте, координуйтесь, дійте!

Leave a Comment

Filed under Uncategorized, Новини

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Лимит времени истёк. Пожалуйста, перезагрузите CAPTCHA.