Сюжет на телебаченні про акцію «Зоокоти — в добрі руки» (11 червня 2014 р.)

Тема актуальна досі: багато зоокошенят лишилося і ми роздаємо їх у добрі руки!

Пухнасте щастячко задарма. Біля центрального входу у зоопарк абсолютно безкоштовно у добрі руки роздають маленьких кошеняток.

Забавні та симпатичні, проте небажані у звіринці. Ці маленькі кошенятка народилися на території зоосаду, зростали у місцевих кущах, а нині активно шукають новий дім. У цьому пухнастикам допомагають працівники зоопарку.

Пані Анжеліка вже багато років опікується котячою частиною населення зоопарку. Прагне якнайкраще влаштувати майбутнє кожного. Тож, не тільки годує муркотиків, а й не шкодує власного часу та сил, аби стояти у спеку, намагаючись знайти малечі люблячих господарів.

Одна з головних ідей акції — стерилізація котів. Це необхідно,аби контролювати популяцію тварин.

Ажіотаж біля кошенят неабиякий. Юні відвідувачі із цікавістю підбігають до кліток, прагнуть доторкнутися до м’якенької шерстки муркотиків. Однак, далі діло не йде, забрати додому пухнастика батьки не дозволяють або ж місце домашнього улюбленця вже зайнято.

Стараннями пані Анжеліки та інших волонтерів у добрі руки віддали вже 19 кошенят. На черзі ще декілька. Вони чекають на своїх майбутніх господарів кожні вихідні біля центрального входу у зоопарк.

Марія Рогова, Євген Полінкевич, Ольга Жантлєєва.«Новини культури».

 

Leave a Comment

Filed under Видеосюжеты

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Лимит времени истёк. Пожалуйста, перезагрузите CAPTCHA.