Авторська пісня: марафон розпочато!

8 вересня 2013 р. МСМБ радо зустрічала гостей, прибулих з гуманістичною, водночас надзвичайно приємною місією. У колі друзів та гостей  відбувся акустичний концерт за участю молодих київських виконавців Оллі (Олени Беспаленко), Ігоря Рудя та спеціальної гості Ксенії Солдатової (Москва). Їм випало розпочати так званий марафон з популяризації авторської пісні для створення звукового доповнення у вигляді компакт-диску до ювілейного (25) номеру журналу «Український  фантастичний оглядач».
Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек (30 вересня), аналізуючи здобутки, із задоволенням долучаємо до них різнобічні  контакти з талановитою авангардною  творчою молоддю.

Відомі перші ластівки цього CD. До нього увійдуть пісні Оллі – авторські та написані на слова українського письменника-фантаста Олеся Павловича Бердника. Не обійдеться без творів ентузіаста літературних зустрічей, що на постійній основі проводяться в МСМБ, Олега Андроса. Пісні, створені ним під впливом вражень від казкових та фентезійних сюжетів, зокрема й особистих творів, у виконанні гурту «AndrosLand», сподіваємося, додадуть «адреналіну» під час читання публікацій УФО.

 

Не будемо дублювати інформацію щодо творчості кожного з учасників акустичного концерту, проте скориставшись Інтернет-ресурсом, спрямуємо Вашу допитливість до сайту Спілки вільних журналістів «Природа над усе» http://nature-first.info/2013/09/05/8-veresnya-u-kiyevi-proyde-akustichniy-kontsert-olli-igorya-rudya-ta-kseniyi-soldatovoyi/#more-3346.

 

Джерело: http://msmb.org.ua/actions/happen/2013/avtorsyka-pisnya-marafon-rozpochato

Leave a Comment

Filed under Без рубрики

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Лимит времени истёк. Пожалуйста, перезагрузите CAPTCHA.